Minis1718

Wij zijn de M van TBM
Wij zijn de Mini's, geboren in 2006 of 2007. Wij trainen iedere dinsdag en vrijdag van 18.30 tot 20.00 en - als we geen toernooi hebben - ook op zaterdag van 10.30 tot 12.00. Op die manier kunnen we maximaal met onze sport bezig zijn. Wij spelen op een half rugbyveld (70bij 45 meter) en staan daarom met meer jongens en meisjes op het veld dan bij de Benjamins. Ons wedstrijdteam bestaat uit 12 spelers. In vergelijking met de Benjamins leren we er weer wat nieuwe dingen bij, zoals het schoppen van de bal vanuit de eigen "22"meter, een 5-mans "contested" scrum en de line out. Dit is de laatste stap op weg naar het 15-a-side rugby zoals kinderen vanaf 12 jaar dit spelen.

Onze trainers

Jasper van Aerle, Teun van den Broek, Bas Mourits