Authentieke, gezellige Irish Pub in Breda met live muziek en live sports op 3 schermen.

Uitbaters Inge en Leo zijn niet onbekend met een leven in de horeca. Leo werkt al twintig jaar in het vakgebied, waarvan tien jaar in café de Huiskamer. De twee vonden dat het tijd werd om iets voor zichzelf te beginnen. En wat past er dan beter bij een Ier dan een Ierse pub?

Mad Molly’s richt zich vooral op internationale gasten en op Nederlandse gasten die van een internationale sfeer houden. Zo worden in de pub internationale sportwedstrijden live uitgezonden en is er regelmatig live muziek.

Dat Breda op een Irish pub zit te wachten, zou je op kunnen maken uit de succesvolle crowdfundingsactie. Binnen 24 uur hadden Inge en Leo de benodigde 67.000 euro bij elkaar. “Sommige mensen vertelden dat ze zo graag wilden investeren. Dat kon helaas niet meer, we hadden al genoeg. Dus ik vertelde ze dat ze in plaats daarvan wat van onze lekkere bieren of whiskeys kunnen komen drinken.”

U vindt ons hier:

Schoolstraat 6