Wij zijn werkzaam in de accountancy, de belastingadvisering, de administratieve dienstverlening en de financiƫle advisering. Onze dienstverlening richt zich op middelgrote en kleine ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaren, zowel nationaal als internationaal.

Daamen & van Sluis is een maatschap van accountants en belastingadviseurs gevestigd te Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam),Amsterdam en Ermelo.

De cultuur van Daamen & van Sluis is open en direct en is gebaseerd op goede persoonlijke relaties met zowel cliƫnten als tussen medewerkers onderling.

Daamen & van Sluis is internationaal lid van AGN, een vooraanstaand wereldwijde associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren. In Nederland zijn wij lid van het NBA. (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) De leden van de NBA vormen een brede, pluriforme beroepsgroep van ruim 20.000 professionals werkzaam in de openbare accountantspraktijk, bij de overheid, als intern accountant en in het management van organisaties. en SRA (Samenwerkende Register Accountants en Accountant-administratieconsulenten), een groep van zelfstandige professionele accountantskantoren met een uitgebreid kwaliteitssysteem.

Door onze aansluiting met nationale en internationale associaties en door het toepassen van de meest moderne hulpmiddelen en technieken zijn wij in staat de kwaliteit van onze dienstverlening permanent te waarborgen.