Wij zijn werkzaam in de accountancy, de belastingadvisering, de administratieve dienstverlening en de financiƫle advisering. Onze dienstverlening richt zich op middelgrote en kleine ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaren, zowel nationaal als internationaal.

Daamen & van Sluis is een maatschap van accountants en belastingadviseurs gevestigd te Capelle aan den IJssel (regio Rotterdam),Amsterdam en Ermelo.

De cultuur van Daamen & van Sluis is open en direct en is gebaseerd op goede persoonlijke relaties met zowel cliƫnten als tussen medewerkers onderling.

Daamen & van Sluis is internationaal lid van AGN, een vooraanstaand wereldwijde associatie van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren. In Nederland zijn wij lid van het NBA. (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants) De leden van de NBA vormen een brede, pluriforme beroepsgroep van ruim 20.000 professionals werkzaam in de openbare accountantspraktijk, bij de overheid, als intern accountant en in het management van organisaties. en SRA (Samenwerkende Register Accountants en Accountant-administratieconsulenten), een groep van zelfstandige professionele accountantskantoren met een uitgebreid kwaliteitssysteem.

Door onze aansluiting met nationale en internationale associaties en door het toepassen van de meest moderne hulpmiddelen en technieken zijn wij in staat de kwaliteit van onze dienstverlening permanent te waarborgen.

 

Teams Jeugd: Turven - Benjamins - Mini's  - Cubs - Junioren - Colts              Teams volwassenen: Dames - Heren

2B Bouwconstructies
Attirance
Bluekens
Coiffure de Milano
Daamen
Dave van der Wiel
Facilicom
Garagebedrijf Nuijten
Hovenier Ken Kemerink
Irish Pub Mad Molly
Maglr - Create your Club Magazine Online
Martens
Meyer Beheer
Osteopathie de Singel
Overmat
PKwadraat
Profit & Progress
Rabobank
Rian Ontwerp - Grafische vormgeving
Rugbyschool