Welkom bij schoonheidssalon Attirance, instituut voor huidverbetering, gelegen in het gezellige Ginneken te Breda! Attirance heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes staan graag voor u klaar.

Verwen uzelf met een schoonheidsbehandeling
Attirance biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan. U kunt bij ons terecht voor onder andere een gezichtsbehandeling, een massage, een cosmetische behandeling, manicure en pedicure of een IPL behandeling. In de salon werken wij met merken die met zorg zijn uitgekozen.

Kom tot rust bij Attirance
Maak online snel een eenvoudig een afspraak voor uw gewenste schoonheidsbehandeling. Voor meer informatie over onze behandelingen en merken kunt u bellen naar onze salon: 076 – 520 18 15. Graag tot ziens bij schoonheidssalon Attirance!

Autobedrijf Bluekens wil samen met het merk Volvo een toonaangevend, trots en succesvol dealerbedrijf in de regio West-Brabant en Zeeland zijn, waarmee mensen graag zaken doen. Succesvol betekent: groei, winst en continuïteit.

Facilicom Services Group is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van facilitaire diensten en kan u alle facilitaire zorg uit handen nemen. Op een kwalitatieve, efficiënte en flexibele wijze.

Wij zijn werkzaam in de accountancy, de belastingadvisering, de administratieve dienstverlening en de financiële advisering. Onze dienstverlening richt zich op middelgrote en kleine ondernemingen en vrije beroepsbeoefenaren, zowel nationaal als internationaal.

Brouwerij Martens heeft, als familiebedrijf, een traditie van meer dan 255 jaar bier brouwen en daar zijn we bijzonder trots op.

Heeft u bouw, verbouw of uitbreidingsplannen? Heeft u brandschade en directe diensten nodig? Dan bent u bij Dave van de Wiel aan het goede adres!

Profit & Progress biedt u een geïntegreerde en persoonlijke aanpak om uw fiscale en financiële vraagstukken op te lossen.

Door jaren in Breda actief te zijn in de verkoop en reparatie van automobielen heeft Garage bedrijf Nuijten een gevestigde naam in Breda gekregen. Dit gezellige familiebedrijf aan de Smalle Reep 1 straalt vertrouwen en kennis uit, u krijgt hier absoluut een goed gevoel als u bij hun terecht komt voor reparatie, advies of een ander automobiel.

In onze sfeervolle salon heeft ons team altijd alle aandacht en tijd voor u. Heeft u een vraag over een behandeling? Zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies.

Teams Jeugd: Turven - Benjamins - Mini's  - Cubs - Junioren - Colts              Teams volwassenen: Dames - Heren

2B Bouwconstructies
Attirance
Bluekens
Coiffure de Milano
Daamen
Dave van der Wiel
Facilicom
Garagebedrijf Nuijten
Hovenier Ken Kemerink
Irish Pub Mad Molly
Maglr - Create your Club Magazine Online
Martens
Meyer Beheer
Osteopathie de Singel
Overmat
PKwadraat
Profit & Progress
Rabobank
Rian Ontwerp - Grafische vormgeving
Rugbyschool