Om de bal te kunnen ontvangen moet je met je voeten op de grond en achter de bal staan.

"Rugby bouwt teamwork, begrip, samenwerking en respect voor de collega atleten op. Het is vanwege, niet ondanks, de intensieve fysieke en atletische kenmerken van het rugby dat dergelijke grote kameraadschap voor en na wedstrijden bestaat." Lees meer op de site van de International Rugby Board IRB.

Daar kun je de spelregels lezen, video voorbeelden bekijken en animaties om je te helpen begrijpen hoe de spelregels worden toegepast op het speelveld. Er is een zelftest examen om je kennis te testen.