Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus 2016 tot 31 juli 2017. In de maanden juni en juli is het veld niet beschikbaar om te spelen. In juli worden meestal trainingen op externe weiden georganiseerd.

Leeftijd in seizoen (op 1 januari)
Jaarbedrag
  Competitie Recreatief
Veteranen (41 jaar en ouder) € 280,- € 120,-
Senioren Heren (19 jaar en ouder) € 280,- € 170,-
Senioren Dames € 200,- € 160,-
Studenten €160,-
Buitenlandse studenten Speciale regeling voor 1 jaar
Colts (16 t/m 18 jaar) € 160,-
Junioren (14 en 15 jaar ) € 150,-
Cubs (12 en 13 jaar) € 140,-
MINI’s (10 en 11 jaar) € 130,-
Benjamins ( 8 en 9 jaar) € 120,-
Turven (6 en 7 jaar) €  90,-
Guppen (5 jaar) €  60,-

*Het 2e kind krijgt 25 % reductie en het 3e kind krijgt 50 % reductie.

Als u vóór 1 december lid wordt, betaalt u de jaarcontributie. Als u tussen 1  december, maar vóór 1 maart lid wordt, betaalt u de helft van de jaarcontributie. Als u zich tussen 1 maart en 1 mei aanmeldt, is alleen de Bondscontributie verschuldigd. Na 1 mei is voor dat seizoen geen contributie meer verschuldigd, maar dient de machtiging voor het volgend seizoen wel afgegeven te worden.

De deelbedragen van de senioren en gezinnen worden eind van de maanden augustus, oktober, januari en maart afgeschreven ten gunste van Bankrekening 44.03.52.320 t.n.v. Bredase Rugby Club te Breda. De deelbedragen van de jeugdleden worden eind van de maanden september, november, februari en april afgeschreven. Op uitdrukkelijk verzoek kan het volledige jaarbedrag in september worden overgemaakt, als het afgeven van een machtiging op bezwaren stuit.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap moet schriftelijk, adres is Postbus 1, 4847 ZG Teteringen. Als u tijdens het seizoen opzegt, bent u verplicht de eventuele rest van de jaarcontributie te voldoen.

Afzeggingen voor het volgende seizoen moeten vóór 31 mei te geschieden