Jaarlijks vindt de Grote Club Actie plaats, een landelijke loterij waarmee verenigingen extra inkomsten werven. Voor BRC is dit een mooie gelegenheid om nieuwe trainingsmaterialen voor onze Jeugd aan te schaffen. Bovendien kunnen de lotenverkopers ook mooie prijzen verdienen.

Samen sterk voor BRC, doe nu mee met de Grote Clubactie

We vragen onze Guppen, Turven, Benjamins en Mini's mee te helpen om loten te verkopen. Bijvoorbeeld aan je ouders, opa's en oma's, familie, buren, juffen, meesters en kennissen.

Het verkopen van loten

De leden gaan met verkoopboekjes langs de deuren en noteren de gegevens van de lotenkopers in de verkoopboekjes. Een verkoopboekje bestaat uit 20 pagina's voor lotenkopers inclusief 20 bedankbriefjes met deurzegels. De kopers geven een eenmalige machtiging af. Het is belangrijk dat de koper correct hun voorletter(s), achternaam en IBAN-bankrekening in het boekje invullen. Niemand hoeft dus met geld over straat!

Als je boekje vol is of je vindt dat je genoeg hebt verkocht, dan kun je op de dinsdag of vrijdag voordat je gaat trainen je boekje inleveren bij je team manager. Let op: vrijdag 27 oktober is de laatste inleverdatum!!

Tips

• Let erop dat voorletter(s), achternaam en IBAN-rekeningnummer volledig zijn ingevuld (door de koper of jezelf).
  • Doe je BRC-shirt aan, wanneer je gaat verkopen: zo herkennen de mensen jou EN onze club beter.
  • Neem een pen mee, zodat je helemaal klaar bent voor het verkopen van de loten!

Namens onze jeugd willen wij je alvast bedanken voor je hulp en hopen dat je er plezier aan beleeft ons te helpen.
Voor vragen kun je terecht bij je team manager

Kijk ook voor meer informatie op www.groteclubactie.nl

Dank en succes namens het bestuur van BRC