Eindfeest foto
Daar ben jij toch ook bij?

Beste rugbyers, ouders en rugbyliefhebbers,

Zoals jullie weten vieren wij op zondag 27 mei ons jaarlijkse eindfeest πŸŽ‰β›±πŸŽŠ. Het belooft weer een leuke dag te worden met het TAG toernooi en een heerlijke gecaterde Indische maaltijd van Makanan. Er zal ook weer een band optreden 🎼, dus neem naast je rugbyschoenen ook je dansschoenen πŸ‘ πŸ‘žmee.

Dagplanning:
β€’12.30 uur inloop πŸƒπŸΌ
β€’13.00 uur indelen teams πŸ‘©β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦
β€’13.30 uur start TAG-toernooi πŸ‰
β€’16.30 uur einde TAG toernooi β€’17.00 uur terugblik seizoen 2016-2017 en uitreiking Stijn Poncintrofee πŸ†
β€’17.30 uur eten 🍴
β€’18.30 uur feest tot πŸŒ™

Je mag je familie en vrienden meebrengen om te laten zien hoe goed wij kunnen feesten. Via onderstaande link kun je jezelf en je vrienden/familie inschrijven. Kosten voor deelname bedragen 10 Euro voor jeugdleden en 12.50 Euro voor volwassenen. Dit is inclusief deelname aan het toernooi en de heerlijke Indische maaltijd.

Wil je een indruk van ons eindfeest? Klik dan op onderstaande link of check Youtube onder β€˜Bredase Rugbyclub: Tagtoernooi 2017’.

Tot zondag 27 mei!

Trots op onze jongens! 4 spelers van BRC spelen zaterdag 14 april om 15u in selectieteam NL U17- Boys of Wales in Amsterdam. Good luck guys!

Voor tijdens de paasdagen en bij het eitje, hier vind je de nieuwe WIM Online! Met dank aan de redactiedames en iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Laat ons ook weten wat je van de WIM Online vindt (het duurt nog geen 2 minuten). Veel leesplezier en tot vanmiddag!

Beste Rugby-kids en ouders. Zaterdag 31 maart zijn er maar liefst 4 thuiswedstrijden. Junioren 1, junioren 2 en de colts spelen hun competitiewedstrijden tegen respectievelijk DIOK, RCE/Ducks en Hilversum. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur.

Als kers op de taart nemen onze junioren- en coltsmeiden het om 14.00 uur op tegen het meisjesteam van Ynysddu Panthers Rugby Club uit Wales (geen typefout. Onze Super Saturday zal rond 15.30 uur afgelopen zijn.

Graag willen wij iedereen uitnodigen onze teams aan te moedigen en Super Saturday met ons te vieren! De kleinsten kunnen er rond 13:30 paaseieren zoeken. Ook is Dr Worst aanwezig voor een heerlijk broodje!

Oh ja, het is weer tijd voor de terugkeer van een oude traditie: egg tossing. Zorg dat je erbij bent!

Attirance