Doe dan mee aan een Rugbyclinic!

Tijdens de herfstvakanties zijn er twee Rugbyclinics in Nederland. Eén op Arnhemse RC The Pigs en de ander op RC Hilversum. Tijdens deze clinicdagen krijg jij training van top rugbyers uit het Nederlands team! Zo komt Dirk Danen, captain van het Nederlands team, langs op RC Hilversum. Dus wil jij nog beter worden in rugby? Meld je dan snel aan voor één van de Rugbyclinics. Want een dag vol rugby en plezier, dat wil je toch niet missen?

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.rugbykampen.nl

De competitie is nog niet gestart, maar BRC is alweer volop actief in de regio. Zowel de cubs als de colts waren bij Octopus bijzonder succesvol in het pre-season toernooi. Daarnaast zijn er weer diverse oefenwedstrijden gespeeld en alle trainingen weer begonnen. Het is nog niet te laat om je aan te melden, dus KLIK HIER als je op zoek bent naar een toffe sport bij een van de grootste en gezelligste rugbyclubs van Nederland!

Het lange wachten is bijna voorbij...nog een beetje regen en dan kunnen we vanaf volgende week dinsdag de wei weer in!
Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe aanmeldingen, welkom!
Mocht je nog twijfelen, klik dan hier

De zomereditie is klaar, hier vind je de nieuwe WIM Online! Met dank aan de redactiedames en iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Veel leesplezier en tot na de zomer!

Attirance