Trots op onze jongens! 4 spelers van BRC spelen zaterdag 14 april om 15u in selectieteam NL U17- Boys of Wales in Amsterdam. Good luck guys!

Voor tijdens de paasdagen en bij het eitje, hier vind je de nieuwe WIM Online! Met dank aan de redactiedames en iedereen die een bijdrage heeft geleverd. Laat ons ook weten wat je van de WIM Online vindt (het duurt nog geen 2 minuten). Veel leesplezier en tot vanmiddag!

Beste Rugby-kids en ouders. Zaterdag 31 maart zijn er maar liefst 4 thuiswedstrijden. Junioren 1, junioren 2 en de colts spelen hun competitiewedstrijden tegen respectievelijk DIOK, RCE/Ducks en Hilversum. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur.

Als kers op de taart nemen onze junioren- en coltsmeiden het om 14.00 uur op tegen het meisjesteam van Ynysddu Panthers Rugby Club uit Wales (geen typefout. Onze Super Saturday zal rond 15.30 uur afgelopen zijn.

Graag willen wij iedereen uitnodigen onze teams aan te moedigen en Super Saturday met ons te vieren! De kleinsten kunnen er rond 13:30 paaseieren zoeken. Ook is Dr Worst aanwezig voor een heerlijk broodje!

Oh ja, het is weer tijd voor de terugkeer van een oude traditie: egg tossing. Zorg dat je erbij bent!

De velden zijn bevroren, alle wedstrijden voor vandaag zijn afgelast. Koning Winter wint deze ronde...

Attirance