Vanavond gaan de reguliere trainingen voor jeugd en senioren NIET door. Communicatie over alternatieve trainingsprogramma's verloopt via de teammanagers en trainers.

Door de vele regenval en de plotselingen vorst aan de grond, zijn de velden in Breda afgekeurd. De wedstijden van Cubs 1 en 2 en Junioren 1 zijn afgelast. Junioren 2 wijkt uit naar Roosendaal. Uitwedstrijden van Colts 1 en 2 gaan gewoon door.

Vanavond om 20.00 spelen de Heren 1 van de Bredase Rugby Club tegen het eerste Utrechtse studententeam. De opgaande lijn kan vanvond nog wel eens uitpakken in winst. Dus: kom naar de club of blijf na de training nog even kijken!

Het speelschema voor het brakkentoernooi van morgen is bekend. Wil je weten hoe laat jij mag aantreden? Klik dan HIER.