Door de vorst zijn de velden niet bespeelbaar. Het TBM toernooi is afgelast en ook andere wedstrijden kunnen geen doorgang vinden.

Ondanks wat personele perikelen in de redactie, zijn we er weer in geslaagd een moooie editie van de WimOnline! te publiceren. Namens de redactie wens ik iedereen veel leesplezier, fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Tot in 2019!

Klik HIER voor de WOL

Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Stem nog deze week massaal op onze clubheld Roos. Vergeet niet via je mail je stem te bevestigen! Stemmen doe je HIER!

Doe dan mee aan een Rugbyclinic!

Tijdens de herfstvakanties zijn er twee Rugbyclinics in Nederland. Eén op Arnhemse RC The Pigs en de ander op RC Hilversum. Tijdens deze clinicdagen krijg jij training van top rugbyers uit het Nederlands team! Zo komt Dirk Danen, captain van het Nederlands team, langs op RC Hilversum. Dus wil jij nog beter worden in rugby? Meld je dan snel aan voor één van de Rugbyclinics. Want een dag vol rugby en plezier, dat wil je toch niet missen?

Voor meer informatie en inschrijven ga naar: www.rugbykampen.nl

Attirance