Daar is ie weer!

Het enige digitale rugbyblad wat je sowieso moet lezen. WIM online! Versie 3 is HIER te bewonderen.
Veel leesplezier!

Heb je op- of aanmerkingen of wil je graag jouw bijdrage in de WIM online kwijt? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 27 september 2017 gaat iedere gemeente van Nederland op zoek naar de leukste, beste, trouwste en meest bijzondere vrijwilligers die zich actief inzetten voor hun sportvereniging. In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er worden 15 regiowinnaars verkozen waaruit de vakjury de landelijke winnaar selecteert. Hij of zij mag zich een jaar lang dé clubheld van Nederland noemen en ontvangt een cheque met 10.000 euro voor de vereniging!

Wij weten natuurlijk al lang wie dé clubheld van Nederland is. Ga daarom snel naar https://www.clubheld2017.nl/ en stem voor onze Wim van Houwelingen. Vorig jaar greep Wim er net naast, dit jaar moet het lukken. STEM ALLEN!

Uitleg zien, klik op https://youtu.be/NG73w-4B5SM

De Grote Club Actie is weer begonnen. De lotenboekjes zijn uitgedeeld! De verkoop kan beginnen. Meer weten? Onder Clubinfo vind je meer informatie over deze super actie. Doe mee!

Onze jongste spelers zijn het seizoen goed gestart. Tijdens de Districtsdag in Valkenswaard hebben onze Mini's het toernooi gewonnen en zijn de Benjamins als derde geëindigd. Gefeliciteerd, goed gedaan jongens en meiden! In de competitie wist helaas geen enkel BRC team de winst te behalen en gooide de regen roet in het eten. Volgende week weer een nieuwe competitieronde met nieuwe kansen. GO BRC!